De 10 redenen om voor aluminium te kiezen

Om welke redenen kies je voor aluminium als materiaal voor je nieuwe ramen en deuren? Wij zetten de 10 redenen op een rijtje.

1.LANGE LEVENSDUUR
Aluminium profielen worden niet aangetast door UV-stralen of vocht, roesten of rotten niet en trekken niet krom.

2.ONDERHOUDSVRIENDELIJK
Aluminium dient nooit gevernist of geschilderd te worden. Het volstaat om aluminium profielen een aantal keer per jaar te reinigen met lauw water en een niet-agressief poetsmiddel.

3.OPTIMALE AKOESTISCHE ISOLATIE
Aluminium profielen zijn ook perfect geschikt voor brede glasdiktes en garanderen een optimale geluidsisolatie.

4.MILIEUVRIENDELIJK EN ECOLOGISCH VERANTWOORD
Aluminium is 100% recycleerbaar. De recyclage van aluminium kost een minimum aan energie. En het kan zonder kwaliteitsverlies hergebruikt worden.

5.OPTIMALE LUCHT-, WATER- EN WINDDICHTHEID
Aluminium onderscheidt zich door zijn uitstekende thermische isolatie. Een aluminium raam isoleert prima tegen zowel de kou als de warmte en beantwoordt aan alle wettelijke vereisten inzake energie-efficiëntie.

6.VEILIG EN BETERE BRANDBEVEILIGING
Aluminium is door zijn stevigheid beter bestand tegen inbraken en is onbrandbaar.

7.LICHTGEWICHT
Aluminium is een licht materiaal. Het kan snel geplaatst worden én is tegelijk heel stevig om complexe structuren mee te realiseren.

8.TALRIJKE KLEUREN EN STIJLEN
Aluminium profielen van Reynaers zijn in meer dan 400 RAL kleuren en verschillende afwerkingen beschikbaar. Of het nu gaat om een functionele, renaissance of minimalistische stijl, aluminium is een prima oplossing voor elk woningtype.

9.PROFESSIONELE PLAATSING
De computergestuurde bewerking van de profielen en de precieze opbouw van het afgewerkt product maken een vlotte en onberispelijke plaatsing van aluminium ramen en deuren mogelijk.

10. GROTE RAAMAFMETINGEN
Aluminium maakt het mogelijk om hele grote – en dus ook extra zware – raampartijen te realiseren

Comments for this post are closed.