Wie zijn we ?

 

Welkom op de website van Dalco bvba uit Duffel

Met vele jaren ervaring, ontelbare referenties en tevreden klanten heeft Dalco een stevige reputatie opgebouwd als de betere constructeur van hoogwaardige aluminium ramen en deuren. Ook voor PVC ramen en deuren kan u bij ons terecht. Wij leveren maatwerk gerealiseerd in eigen atelier.

Voor speciale werken zoals gordijngevels en veranda’s kan u ook steeds een beroep doen op onze expertise.  

De meer dan 50 jaar ervaring die het bedrijf op zijn naam heeft staan, vindt u terug in al zijn ontwerpen en uitvoeringen, zowel voor particulier, aannemer als architect. Wij verzorgen zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en dit in nauwe samenwerking met de klant. Modern, klassiek, design of gewoon praktisch en functioneel. Dit steeds rekening houdend met Uw stijl en budget !

Op onze website vindt u een overzicht van onze producten alsook enkele van onze recente referenties.

Download Inspiratieboek

* verplicht veld

Uw gegevens zijn 100% veilig en worden niet meegedeeld aan derden, we houden u enkel op de hoogte van onze producten.

Wenst u geen mails meer van ons te ontvangen, dan kan u steeds op eenvoudige manier uitschrijven.

NIEUWS !!!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EEN MONORAIL OF DUORAIL SCHUIFRAAM?
Bij de aankoop van een nieuw schuifraam vallen er heel wat beslissingen te nemen. Niet enkel de stijl en de kleur moet gekozen worden, ook het type schuifraam is van belang. Maar wat is nu precies het verschil tussen een mono – en een duorail schuifraam?

MONORAIL
Een monorail schuifraam is een combinatie van een vaste en een bewegende vleugel. De grote glaspartij in het vaste gedeelte van het raam draagt bij tot de strakke en minimalistische look van het schuifraam.

monorail

DUORAIL
Bij een duorail schuifraam schuiven één of beide vleugels. De identieke vleugels en gelijke glaspartijen zorgen voor een symmetrie in de look van het geheel. 

duorail_0

BETER WONEN EN WERKEN